Bare mig Skizofrenien

Psykiatrisk servicehund – UPDATE

6. december 2018

Hej allesammen,

Nu har jeg skrevet en mail til foreningen Trinitas omkring en psyk. servicehund, & de sendte mig en hel masse materiale, jeg skulle læse igennem, & har lige sendt dem et svar nu her igen. Det hele lyder super spændende, & jeg er helt sikker på, at en psyk. servicehund ville kunne hjælpe mig igennem dagen & vejen.

Jeg har også snakket med min behandler fra psykiatrien, P, om det – & hun synes at ideen er helt igennem fantastisk. Hun er der ihvertfald mht 100% støtte omkring hele processen, & endda omkring bevillingen, jeg skal søge fra kommunen, for at kunne få råd til en hund & få den uddannet til psyk. servicehund.

Så, i morgen kommer min mentor, M, & jeg skal fremlægge hele “ideen” for hende. Jeg har selvfølgelig forberedt mig til ukendelighed ved både at printe eksempler på bevillinger ud fra andre kommuner, samt printet al det materiale ud, jeg fik tilsendt fra Trinitas, så jeg kan vise hende det hele. Håber rigtig meget på, at hun også synes, det er en god ide, & at vi kan få bevillingen igennem.

Det er faktisk det med hunden & Trinitas & samtaler & bevillinger, der fylder aller mest i min hverdag lige for tiden.

Håber ellers, at i går & har det godt.

– Anja

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar